Doa Bersyukur

“Ya Tuhanku berilah aku ilham untuk tetap mensyukuri nikmat-Mu yang telah Engkau anugerahkan kepadaku dan kepada dua orang ibu bapaku dan untuk mengerjakan amal soleh yang Engkau redhai; dan masukkanlah aku dengan rahmat-Mu ke dalam golongan hamba-hamba-Mu yang soleh”. (Q.S. An-Naml : 19)

Friday, October 7, 2011

SYOKBELI COLLECTION

Para pelanggan yang dihargai,

Kini kami tawarkan rangkaian CD berkualiti tinggi dengan harga berpatutan untuk semua. Insyaallah kualitinyatidak akan mengecewakan anda semua. Untuk gambar dan informasi terkini, boleh klik link album Facebook Borneo Clothdiapers di bawah:Cantiknya!!!Dapatkan Cloth Diapers Corak terbaru STAR Brand Bb Syokdaripada Syokbeli Biz. Cloth diapers ini sesuai untuk baby newborn 3kg sehingga16kg. Inner adalah jenis Microfleece ( Gred A ) yang halus dan lembut agarmemberi keselesaan untuk baby anda. Di datangkan dengan 2 keping Inserts jenis3 lapisan Microfiber yang berfungsi menyerap kencing baby dengan baik danberkesan agar ia mengurangkan masalah kebocoran. Harga Jualan adalah RM42.90tapi sebagai promosi sekarang adalah RM36 sehingga diberitahu. So jangan tunggulagi. Buat tempahan cepat. Dapatkan sekarang!!. Ia sungguh Comel.


Brand : Bb Syok - Star
Harga Pasaran : RM42.90
Harga Promosi : RM36
Status Cd : Gred A
Saiz Baby : 3kg - 16kg - Jenis Snap Button

Postage RM8


***********************************************
Brand : Bb Syok - Bamboo Printed
Harga Pasaran : RM60 semenanjung / RM65 SabahSarawak
Harga Promosi Sekarang : RM53
Saiz Baby : 3kg - 18kg
Status Cd : Gred A++ ( High Quality- Good Value )

Postage RM8

Wow! Fully Cloth Diapers Bamboo terbaru. Ia lain daripada yang lain kalau dibandingkan dengan Cd - Cd bamboo yang di jual dipasaran. Ini kerana Cloth Diapers Bamboo Bb Syok terdiri daripada pilihanmaterial yang terbaik dan bermutu tinggi agar ia memberi kepuasan kepada ibubapadan kelebihan keselesaan kepada baby anda. Standard kualiti Cloth Diapersterbaru ini adalah sama dengan Cloth Diapers yang di jual di sebelah Eropah.Ini kerana pilihan materialnya yang terbaik dan terpilih malahan agak mahalsedikit bagi menjamin kualitinya agar ia berbaloi dengan pelaburan anda.

Penggunaan bamboo sangat baik untuk anak - anakyang mengalami masalah alahan pada kulit yang sangat serius. Serapan Insert Bamboo di gabungkan bersama Microfiber 4 lapisan amat berkesan sebagai penyerapdan penyimpanan air kencing. Ia bertindak menghalang kebocoran Cd sertamempercepatkan kekeringan pada Cd sekaligus baby merasa sungguh selesa keranainnernya juga daripada bamboo berkualiti . Pilihan material yang terbaik untukCD ini akan meningkatkan jangka masa penggunaannya, memberi super extra padakeselesaan baby, sekaligus menjadikan ia tahan lebih lasak dan lebih lama . Cd ini juga mudah dicuci dan senang dijaga.

Bb Syok Bamboo Printed ini disertakan dengan 1keping Insert Bamboo 4 lapisan . Ia di reka khas dengan 1 lapisan bamboo dan 3lapisan microfiber berkualiti tinggi . Ini kerana material microfiber adalahsangat baik untuk penyerapan dan penyimpanan. Sekeping inserts bamboo sahajasudah mencukupi disebabkan kualitinya telah memberi kuasa penyerapan tinggibersamaan dengan 2 pcs insert microfiber. Butang pada insert di sediakan jugaagar memberi pilihan kepada pengguna sama ada meletakkan insert bamboo di dalampoket atau di luar atas inner ( Peringatan - pastikan lapisan microfiber -warna putih pada inserts tidak bersentuhan pada kulit baby ) . Ia jugaberfungsi melaraskankan saiz insert yang di kehendaki serta menjadikan inserttidak bergerak - gerak dan nampak kemas.

Lapisan bamboo pada insert membolehkan iabersentuhan dengan kulit baby .Dengan penggunaan 1 pc insert bamboo sahajamembuatkan baby tidak nampak bulky apabila memakainya. Ini memudahkanpergerakkan baby dan mereka akan merasa selesa apabila duduk, baring mahupuntidur. So jangan tunggu lagi. Dapatkan Cloth Diapers Bamboo ini daripada brandBb Syok sekarang. Biar mahal sedikit tetapi wang yang anda laburkan itu bernilai di kemudian hari - Percayalah!!


***************************************************

Bb Syok - Super Soft Minky Gred A- InnerMicrofleece

RM39/pc

Saiz Baby : 3kg - 18kg - Button
Insert : 2pcs insert Microfiber Gred A
Status Cd: Gred A ++ ( High Quality)

Postage RM8


***************************************************Brand : Bb Syok (Zoo Print)

Outer: PUL
Inner: Microfleece
Type: Button

Harga Pasaran :RM55
Harga Promosi Sekarang : RM37
Standard kualiti : UK / Canada
Saiz Baby : 3kg - 18kg - Button
Insert : 2pcs insert Microfiber Gred A - Tebal +Power

Postage RM8


***********************************************
Dapatkan sekarang Minky Eco Cd, Corak terbaru daripada kami. Cd ini, sesuai untuk new born atau berat baby 3kg sehingga 16kg. Ia tidak besartetapi saiz pinggangnya telah di besarkan dan cawatnya di panjangkan agar luassedikit.Kain Inner daripada Microfleece biasa sesuai untuk keselesaan baby danmemudahkan penjagaan cd tersebut. Insertnya pula terdiri 4 lapisan Microfiber (terbaru Disember 2010 ) dan setiap Cd akan disertakan dengan 2 keping inserts.Bahagisan luarnya pula adalah lapisan PUL( kalis air ) yang dibaluti dengankain Minky atau kain baldu yang lembut dan halus. Dapatkan Minky Eco Cd terbarusecepat mungkin.

Brand : Minky Eco Cd
Harga Pasaran : RM35
Saiz Baby : Newborn - 16kg- Button
Status Cd : Gred biasa

Postage RM8


********************************************


Wet Bag PUL Jenama Papoose
Saiz 30cm X 38cm (Wetbag di Syokbeli lebih besar daripada yang biasa di jual di pasaran walaupun sama corak)
Harga Pasaran RM22
Postage RM8

No comments:

Post a Comment